Na de bruiloft

Nadat jullie getrouwd zijn, willen jullie waarschijnlijk het liefst zo snel mogelijk nagenieten van de foto’s. Binnen vier weken lever ik de foto’s digitaal aan op DVD. De hoeveelheid foto’s hangt een beetje af van de dagindeling, maar het zijn er bij 12 uur fotografie zeker 600. Natuurlijk haal ik de foto’s die bewogen zijn, die om andere redenen niet gelukt zijn, en testfoto’s er wel uit. Uit deze honderden foto’s kies ik nog een groot aantal foto’s uit (ongeveer 150) die ik nog extra bewerk met kleurenfilters en zwart-wit filters. Mocht je deze bewerking niet mooi vinden, dan heb je altijd het origineel nog. Om je een indruk te geven: Alle foto’s op onze website zijn bewerkt. De collages die je ziet bij onze blogs en impressies zijn ook helemaal bewerkt, en zo’n collage maak ik ook voor jullie! (Deze komt in pdf bestand op jullie dvd te staan.)

De foto’s zijn jullie eigendom en jullie mogen er mee doen wat je wilt. Ik vind het fijn als ik jullie foto’s op mijn website en blog mag gebruiken, maar dit hoeft uiteraard niet. Ook plaats ik jullie foto’s graag op facebook, pinterest en instagram, maar jullie beslissen wat er met je foto’s gebeurt. Ik zal specifiek jullie toestemming vragen voor die foto’s die ik op mijn site en social media wil laten zien. Ik noem bewust geen namen van bruidsparen op mijn website. Mensen die naar jullie googelen hoeven niet op mijn website terecht te komen.

Samen met de DVD stuur ik ook de factuur voor de trouwreportage en de twee gratis mini-albums mee.

Heb je ook een album bij mij besteld, dan krijg je de factuur van het album op het moment dat je het album ontvangt. De levertijd van het album is afhankelijk van het type album dat jullie hebben gekozen. Daarbij speelt ook een rol hoe snel jullie reageren op de opmaak die ik stuur.

Uiteraard is het mogelijk om direct na de bruiloft al een foto te ontvangen voor een bedankkaartje, laat dan van te voren even weten wat jullie wensen zijn.

Spreekt mijn manier van werken je aan. Neem contact op om een afspraak te maken!

Heb je nog vragen? Misschien vind je het antwoord bij veel gestelde vragen.
Wil je meer weten over het trouwalbum, bekijk dan voorbeelden van de trouwalbums die ik voor jullie kan maken.