Kennismaking

Tijdens jullie bruiloft fotografeer ik samen met mijn man Jorrit. Wij komen graag samen vrijblijvend bij jullie langs om kennis te maken. Tijdens de kennismaking bespreken we jullie wensen op het gebied van fotografie, ook neem ik voorbeelden van trouwalbums mee. Ik ben heel benieuwd hoe jullie dag eruit gaat zien, al hoef je zeker nog niet alle details te weten. Ik vind het erg belangrijk dat het klikt en dat ik goed weet bij wie we fotograferen. We zijn toch te gast op jullie bruiloft, hoewel we ons tijdens de bruiloft wel zo onopvallend mogelijk opstellen.

Tijdens de kennismaking bespreken we alle mogelijkheden. Willen jullie alleen een reportage van de hele dag, of wil je er een uitgebreide fotoshoot bij? Hebben jullie al leuke ideeën voor een fotoshoot, of willen jullie hier graag advies over? Willen jullie het album zelf maken, of door mij laten maken? Alles is mogelijk en jullie wensen zijn leidend. Je hoeft nog niet zeker te weten of je een album afneemt, dit kun je zelfs na de bruiloft nog beslissen.

Wil je kennismaken? Neem dan contact met me op.

Lees verder over de werkwijze voorafgaand aan de bruiloft.

Tips ter voorbereiding
Mooie foto’s
Het is niet nodig om je voor te bereiden op ons gesprek, maak je daarover geen zorgen. Maar mochten jullie van te voren al enthousiast zijn geraakt door de foto’s op mijn site en allerlei bruidstijdschriften of websites, verzamel gerust de foto’s die jullie aanspreken en laat ons zien wat jullie mooi vinden!