Prijzen

DienstKostenOmschrijving
Loveshoot, familieshoot, zwangerschapshoot en newbornshoot€ 250,00Voor dit bedrag krijg je anderhalf uur fotografie op een door jullie gekozen locatie. Bij een love-, newborn- en zwangerschapshoot fotografeer ik alleen en bij een familieshoot fotograferen we met zijn tweeën. Je krijgt minimaal 100 foto’s op DVD inclusief minimaal 50 extra bewerkte foto’s (met zwart-wit en kleurenfilters) en een digitale collage (lange strook met foto’s, zoals te zien is bij onze blogs). Voor deze fotoshoots reken ik reiskosten (€ 0,19 per kilometer).
Fotoreportage bruiloft€ 2150,00Voor dit bedrag komen Jorrit en ik 12 uur fotograferen en krijgen jullie minimaal 600 foto’s op DVD, inclusief minimaal 150 extra bewerkte foto’s (met zwart-wit en kleurenfilters). Daarnaast ontvang je nog twee gratis mini-albumpjes (trouwalbum lief) en een digitale collage (lange strook met foto’s, zoals te zien is bij onze blogs). Het “echte” trouwalbum is niet bij de prijs inbegrepen. Voor een bruiloft in Nederland reken ik geen reiskosten.

Korter dan 12 uur fotograferen is uiteraard ook mogelijk. Ik pas de prijs dan aan.
 

AlbumKostenOmschrijving
Trouwalbum LiefGratis! Mocht je voor mij kiezen als bruidsfotograaf, dan krijg je er twee mini fotoalbums bij. Nabestellen kan ook voor € 20,- per stuk.
Trouwalbum DeftigVanaf € 295,-Een album met mooi parel papier en met fotokaft.
Trouwalbum PrachtigVanaf € 435,-Een album op de hoogste kwaliteit dik fotopapier.

 

Prijzen zijn inclusief BTW.