Over mij

Of eigenlijk, over ons…:-)

Ik ben Kim Cuhfus en ik ben een bruidsfotograaf uit Utrecht. Ik heb het mooiste vak dat er is, omdat ik tijdens mijn werk al die mooie, emotionele, authentieke en liefdevolle momenten mag meemaken. Iedere bruiloft is anders en het zijn juist die unieke details en momenten waar ik zo van kan genieten en die ik vastleg. Mijn foto’s zijn bedoeld om te ontroeren en te amuseren. Mijn stijl is ongedwongen journalistiek, lief en vrolijk!

Ik heb na de havo een creatieve opleiding (Nimeto) gevolgd, waarbij het creëren van beelden en sferen centraal stond. Vervolgens heb ik 8 jaar op een reclame afdeling gewerkt als grafisch vormgever en ontwerper van winkels. Ik heb in die tijd door middel van scholing en ervaring mijn kennis van programma’s als Photoshop en InDesign verder vergroot. Tijdens mijn werk ben ik begonnen met het zelf maken van foto’s voor reclamemateriaal door het organiseren van fotoshoots. Op die manier ben ik mij steeds verder in fotografie gaan verdiepen. Nadat ik bij vrienden en familie bruiloften had gefotografeerd wist ik het zeker, ik wilde fulltime bruidsfotograaf worden… en dat ben ik nu!

Tijdens jullie bruiloft fotografeer ik samen met mijn man, Jorrit. Mijn man heeft communicatie gestudeerd aan de Universiteit Twente en in zijn vrije tijd hield hij zich graag bezig met fotografie. Onze stijl van fotograferen is hetzelfde, maar Jorrit richt zich meer op het technische aspect van fotografie en op de gasten, terwijl ik me meer op emoties en het bruidspaar richt. Een mooie combinatie vinden wij! :-)

De foto’s van ons hier boven zijn gemaakt door Amanda Drost.