Bruiloft Utrecht

fotoshoot bruidspaar met filmklapper
“Heb jij trouwens geld voor de taxi?”

Liefdevol en ontspannen was deze bruiloft in Utrecht. De dag begon in Lombok in het knusse huisje van het bruidspaar. Gewoon gezellig samen in hetzelfde huis en met de taxi naar de Parel van Zuilen. Heerlijk om mee te maken dat de taxichaufeur zich meer zorgen maakt om het weer dan het bruidspaar zelf. “Gewoon genieten, het weer is het weer! Heb jij trouwens geld voor de taxi, schat?”

Heerlijk… Waarom zou je je ook druk maken? Daar kan ik nog wat van leren.

De creatieve bruidegom maakt motion design films, dus na de ceremonie kon een filmquiz met films over liefde en trouwen niet uitblijven. In zijn rol opende de bruidegom daarna de shoot. Take 1! En die regen? Je krijgt er gewoon prachtige sfeervolle plaatjes van!

‘s Avonds knalde het feest en zo ook het bruidspaar. “Ik heb tijdens mijn moves toch echt geen fotograaf gezien hoor Kim :-)” kreeg ik later via de mail. Haha… Mooi! Dansfoto’s, ze zijn zo leuk om te maken!

En wat dacht je van de rest!
trouwkaart met ringenbruidegom voor de spiegelbruidegom in slaapkamerbruidegom strikt stropdas bruidegom met i-pad voor de trouwjurktrouwjurk voor het raambruidegom in woonkamer met ipaddetailfoto van de trouwjurktrouwschoenen op vintage dokterstasfoto van de poster van Améliecambell soup blikgroothoek overzicht woonkamertrouwjurk vor het raamtrouwschoenen in de schouwde kat kat van het bruidspaarbruid trekt de trouwjurk aanbruid na het aantrekken van de jurkoranje lamp in het huis van het bruidspaardetailfoto van de witte hoge hakken van de bruidgasten wachten op het bruidspaarhet bruidspaar in de taxibruidspaar kijkt elkaar liefdevol aan tijdens de ceremoniebruidspaar lacht naar de ambtenaarfoto van achterin de trouwzaalbruidspaar en profilbruidspaar lachtbruidspaar geeft elkaar de rechterhandde kus na de huwelijksvoltrekkingoma van de bruidbruidegom roept grouphug!bruidspaar buiten met bellenblaasbruid pakt lunchvader van de bruid speelt saxofoonlachende gasten bruidspaar bij filmquizantwoord filmquizbruid met glas champagnebruidspaaroverzichtsfotofeliciteren van het bruidspaargroepsfoto bij de bloesemgroepsfoto met dwarrelende bloesemfotoshoot bruidspaar met filmklapperbruid met paraplu tussen de prachtige bloesembruidspaar kust tussen de bloesemzwart-wit foto van de bruidbruid leunt tegen bruidegombruidegom alleen tijdens bruidsfotografie fotoshootmooie foto van het bruidspaarbruidspaar bloesem en paraplubruid leunt op bruidegombruid kust bruidegom bruidegom knijpt bruid in haar billenbruidspaar onder de paraplubruidspaar onder de boog van de parel van zuilenbruid bij de poortbruidegom bij de poortbruidspaarbruidspaar in de tuin van de parel van zuilende parel van zuilen vanaf de vechtde dj van het trouwfeestonderonsje op de dansvloeronderonsje op de dansvloerbruidegom danstbruidspaar op de dansvloerbruidspaar danststelletje zoentlachend bruidspaardansfotouitbundig dansende gasten tijdens bruilfotbruidspaar speechtbruid tussen de gastenballon op het feestportret van een gast op de bruiloftdansend met handen in de luchtdansfotodansfotofoto vanaf buiten naar binnen

 
Bekijk de volgende impressie.

Wil je dat ik jullie bruiloft fotografeer? Neem dan contact op met me op. Of lees meer over mijn manier van werken.