Bruiloft Fort Vechten

bruid leunt achterop de boot terwijl de bruidegom aan het roeien is

Waar zal ik beginnen…?

Bij het prachtige weer van deze dag? Dat deze bruiloft een Wedding & Dancing was? Bij de eerste ontmoeting van het bruidspaar die dag in het park? Dat er als verrassing nog in een roeibootje gevaren werd? Bij de prachtige shoot- en trouwlocatie? Het feit dat er buiten getrouwd werd? Of dat de bruid te paard aankwam? Zeg het maar!

Want wat was dit een mooie bruiloft… De dag begon voor mij heel relaxed in Amsterdam in het huis van het bruidspaar. Jorrit was bij de bruidegom fotograferen die zich bij zijn goede vriend en getuige omkleedde. Omdat dit bruidspaar pas begin van de avond trouwde, was er overdag meer dan tijd genoeg en hadden we een super dag met een klein clubje. Het bruidspaar zag elkaar voor het eerst om de hoek van hun huis, in Park Frankendael bij een historisch landhuis. Heel leuk zo’n ontmoeting buiten op zo’n mooie plek! In het park hebben we wat foto’s gemaakt van het bruidspaar samen met de ceremoniemeesters, waarna we naar Fort Vechten in Bunnik vertrokken.

In de mooie omgeving van deze trouwlocatie hebben we de fotoshoot met het bruidspaar gehouden. Als verassing mocht het bruidspaar nog even varen in een roeibootje en werden ze naar een mooie fotoplek gereden in een knalgeel elektrisch karretje!

Na het eten arriveerden de gasten voor de ‘wedding & dancing’. Het bruidspaar maakte een geweldige entree met de bruid op een paard en de bruidegom er naast! Omdat het weer zo goed was kon er buiten getrouwd worden, waar de gasten op picknickbankjes in de zon zaten. Na de bruiloft was het tijd voor bubbles, taart en even hierna barstte er een fantastisch dansfeest los. Wedding & Dancing, zeker een aanrader!

de trouwjurkboeddhabeeld met ballerina's van de bruidbruid met visagistde pumps van de bruid op een sloophouten kastlonely planet maleisielippenstift bij de bruidde bruid lacht met haar zushet aantrekken van de jurkpioenroosschoenen van de bruid witte pumps met I dode schoenen van de bruidegom met de tekst me toobruidegom strikt zijn vetersvriend van de bruidegom helpt met het omdoen van de manchetknopenvriend van de bruidegom zijn overhemd wordt dichtgeknooptbruidegom voor de spiegelpochet wordt goedgedaan bij de bruidegombruidegom wacht op zijn bruidbruidegom die de achterkant van de bruid bekijktfotoshoot met de bruid en vriendinnenbruidspaar met ceremoniemeesterde trouwauto van het bruidspaar een witte fiat 500 cabriobruidspaar kust elkaar tijdens de bruidsfotografie fotoshootbruidegom tilt zijn bruid op waardoor je haar schoenen zietde schoenen van het bruidspaarbruidspaar bij de wachttoren van ford vechtenbruidspaar houdt scrable letters vast met love zwart-witfoto van het bruidspaar bij een houten wachttorenhet bruidspaar achterop een elektrisch wagentjehet bruidspaar achterop een elektrisch wagentjehet bruidspaar in een roeibootjebruid en bruidegom tijdens fotoshootde bruid bij een wachthuisjede trouwlocatie van het bruidspaaraankondigingsbord van de bruiloftbruidspaar loopt de trouwlocatie binnenlampionnen voor versieringbuiten trouwen tijdens het mooie weerversiering van de bruiloft met hartjesversiering van de bruiloft met hartjesde zon schijnt door de bomen op de plek waar de bruiloft isgasten wachten het bruidspaar opaankomst van het bruidspaar met de bruid te paardfoto van de bruid met paardbruidspaar loopt naar de trouwlocatie met de gasten achter zichgetuigen van de bruid komen oplopenbruidegom loopt op met de getuigenbruid loopt op samen met haar vaderoverzichtsfoto van de buitenlocatie waar het bruidspaar trouwtgasten tijdens de trouwceremoniegasten tijdens de huwelijksvoltrekkingbruid doet ring om bij de bruidegomde kus na de huwelijksvoltrekkinghet bruidspaar laat ballonnen op na de huwelijksvoltrekkingde taartentafel met taarten van bakkerij holtkamphet bruidspaar snijdt de bruidstaart aanprachtig versierde taartentafelde ringen van het bruidspaar tussen de knopen op een houten kistjetrouwringen tussen de knopende vriendinnen van de bruidgasten luisteren naar een toespraak tijdens de bruiloftbruid kijkt naar haar vader die speechteen lied voor het bruidspaarhet bruidspaar tijdens de openingsdans