Bruiloft Baak

bruidspaar hand in hand

Van trouwen komt trouwen…

Apeldoorn, mooi weer, voor het eerst dit jaar zonder lange mouwen. Wat een geluk voor deze bruid en bruidegom die graag buiten wilden lunchen. En die heel veel ideetjes hadden voor de fotoshoot… buiten. Met een kleine sleep aan de jurk, dus mooi weer was wel zo fijn. En ze kregen het!

De oude zwarte Volkswagen Kever glansde zo mooi met de zon er op. En karton kan niet zo goed tegen de regen, dus wat nou als je daar een practige grote slinger van heb gemaakt en heel hoog in de bomen hebt gehangen?

De rest van de prachtige details waren ook helemaal zelf en van hout gemaakt, wat een creatief stel. Prachtig gewoon. En wat gingen ze graag op de foto. En de hele familie ook, wat een blijdschap. Een mooie ceremonie en een mooie kerkdienst. Geen moment geen lach gezien. En aan het einde… een aanzoek van de ceremoniemeester!

Van trouwen komt trouwen.
Hoe mooi kan het zijn!

de zwarte schoenen van de bruidegomde bruidegom pakt zijn overhemdae03f bruidegom wordt geholpen bij het aankledende trouwauto gefotografeerd van bovenbruid lacht voor de spiegelbruid lacht bij het aantrekken van de jurkmoeder van de bruid helpt bij het aantrekken van de jurkbruidegom bij de trouwauto voor de bloemenzaak de trouwauto gefotorafeerd door de voordeurdaggasten van de bruiloft in de tuinde ceremoniemeesterstralende bruidbruid en bruidegom lopen hand in hand tussen hun gastenversiering in de tuin van de ouders van de bruidbruid lacht in de tuinversiering met vlaggetjes in de tuinde trouwautohet bruidspaar voor een schuur in Bronckhorstbruidspaar voor een zwart houten deurbruid houdt een bord vast met de tekst I choose you today and everydayfoto van de bruidegom alleenbruidegom kust de bruid op haar voorhoofdstralend bruidspaar voor het weilandbruidspaar loopt door een veld met gele bloemenbruidspaar kust in een veld met bloemenbruidspaar hand in handbruid in een bloemenveldbruidegom in een bloemenveldfotoshoot met bruid in bloemenveld met gele bloemenhouten wegwijsbord met weddingborden met welcome tussen de bomenzelfgemaakt bordje niet parkeren bij bruilofttrouwauto komt aan op trouwlocatiezelfgemaakte richtingaanwijzers op de trouwlocatiewelkomstboog voor het bruidspaarbruid stap uit bij aankomst trouwlocatiebruid loopt naar de gastenbruidspaar kust bij de trouwautode trouwauto met het bruidspaarbruid en bruidegom kussen bij de autogroepsfoto met springende mensenbruidspaar loopt de trouwzaal binnenbruidspaar bij binnenkomst van de trouwzaalde moeder van de bruidegomstoelen met bride en groom er opbruidspaar met moeder van de bruidegom op de achtergrondbruidegom lacht om een grap tijdens de toespraakde kus na de huwelijksvoltrekkingbruid pakt de bruidegom vast en lachtbruidspaar loopt naar buiten met confettioplaten van ballonnen na de trouwceremoniebruidspaar onder borden met de tekst thank youbruidspaar op hun knieën voor Godbruidegom doet ring om bij de bruidde kus na de huwelijksvoltrekking in de kerkbruidspaar heft de armen omhoogopa en oma tijdens de kerkdienstbruidspaar wordt gezegendbruidspaar loopt de kerk uitde ringen van het bruidspaardansen tijdens het trouwfeestsaxofonist en bruidhet bruidspaar danstgelukkige gasten tijdens het feestsaxofonist op het feestbruidspaar danst