Bruiloft Amsterdam

de bruid en bruidegom laten hun zelfgemaakte polaroidfoto's zien

Wat hebben we toch een geweldig beroep!

Meestal begint onze dag in de auto, maar deze dag pakten we ‘s ochtends de trein om naar hartje Amsterdam te vertrekken, waar de gehele trouwdag plaatsvond. Op de ov-fiets fietsten Jorrit en ik over de Amsterdamse grachten. Wat een goed begin van de dag! De bruid was in het Hotel Estherea en de bruidegom een stukje verderop bij zijn ouders.

Nadat de bruidegom, in jacquet (nice!) de bruid (in een mooie kanten jurk) had opgehaald, vertrokken we allemaal naar the House of Amsterdam. Hier werd in de prachtige zaal een super mooie ceremonie gehouden, wat een goede trouwambtenaar en wat een mooie speeches!

Aan het einde van de ceremonie maakten we een groepsfoto, waarna we een paar foto’s maakten van het bruidspaar alleen. Dit hoefde geen uitgebreide shoot te zijn, veel liever gingen ze snel terug naar hun gasten en stapte ze op de boot die vervolgens door de grachten van Amsterdam voer. Als verrassing stapte er nog twee muzikanten de boot op… geweldig!

Na de boottocht hebben we allemaal heerlijk gegeten en werden we ondertussen vermaakt door prachtige speeches en leuke stukjes. Vervolgens gingen we per tuk tuk (!) terug naar the House of Amsterdam, waar boven in de loft echt een super feest losbarstte met DJ en saxofonist.

Ik zei het toch, wat hebben we een geweldig beroep!

de bruid wordt opgemaakt voor haar bruiloftde jurk van de bruid gefotografeerd door de spiegelbruid voor de spiegelhaarlak wordt opgedaan bij de bruidde jurk wordt aan gedaan bij de bruidarmband wordt omgedaan bij de bruid als voorbereiding op haar bruilofttrouwringen en verlovingsringen op de achterkant van een vintage spiegeltjeversiering in het trappenhuis aan de herengracht in het huis van de ouders van de bruidegombruidegom knoopt zijn stropdas voor de spiegelde schoenen van de bruidegombruidegom maakt de lunch klaarbruidegom loopt zijn ouderlijk huis uit in Amsterdamaquarium in het hotel van de bruidbruidegom kijkt omhoog naar zijn bruid die de trap af komtbruid komt de trap afdetailfoto van het behangbruidspaar ziet elkaar voor het eerst in trouwkledingde trap in the house of amsterdam de trouwlocatie van het bruidspaardetailfoto van pioenrozen in de trouwzaalde neefjes van de bruid brengen de ringenbruid doet de ring om bij de bruidegombruidegom kust de bruid op de zijkant van haar hoofd na de huwelijksvoltrekkingbruidspaar tekent de huwelijksaktede trouwambtenaar heeft de initialen van het bruidspaar op de condens in het raam getekendbruidspaar kust elkaar buiten bij de trouwlocatiebruid leunt tegen de rug haar bruidegom met haar ogen dichtbruidspaar lacht naar elkaar tijdens de fotoshootbruid fotografeert de bruidegom met een polaroid camerabruidegom fotografeert de bruid met een polaroid cameraba33f bruid en bruidegom laten hun gemaakte polaroidfoto's zienbruidspaar in Amsterdamdetailfoto van de pumps van gasten van het bruidspaarde bruid omhelst een vriendinfoto van de locatie van het dinerrestaurant thijsmenukaart met het logo van het bruidspaarde trap in the house of amsterdam versierd met ballonnende bruidegom in smoking tijdens het feestbruid doet haar jurk omhoog om de kousenband te laten zien