Bruiloft Veen

zwart witfoto van een bruidspaar in een oude WOII legerjeep

Nog net geen buren :-).

Zo leuk als je als bruidspaar twee deuren van elkaar vandaan woont. De bruidegom is militair en had een mooie oude legerjeep als trouwauto waarmee hij zijn bruid kwam ophalen. Voor de fotoshoot hoefden we niet ver, mooie plekjes genoeg aan de dijk waar het bruidspaar woonde!

De huwelijksceremonie was in het prachtige Gouverneurshuis in het mooie stadje Heusden. Alle daggasten gingen in een oude Engelse bus hierheen, geweldig! Na de kerkdienst vertrokken we naar Fort Hedikhuizen. Het weer was geweldig mooi dus er kon lekker buiten genoten worden van de barbecue, waarna het tijd was voor feest! Door de zwoele zomeravond leek het wel een bruiloft in het buitenland.

de trouwjurk wordt omhoog gehoudende bruidegom gaat op weg naar de bruid in de jeepbruid en bruidegom zien elkaar voor het eerstbruid en bruidegom op een steiger bij de maasbruidspaar loopt van steiger af tijdens fotoshootbruidsfotografie fotoshoot aan het waterbruidspaar kust op een steigerbruidspaar op een steiger met een bootje er onderhet huis van de bruidegom met de vader bij de voordeurzwart wit foto van een ponyzwart wit foto van een kussend bruidspaarbruidspaar in hun trouwauto de benen van de bruidegom en bruid bij de jeepfoto van de bruidegom op de motorkapoude WOII legerjeep willys mb als trouwautobruidegom op de motorkap bruid met bruidsboeket bij de sluis bruidegom kust de bruid op haar voorhoofdbruid mt haar bruidsboeketbruid en bruidegom bij de sluisbruid leunt tegen haar bruidegombruispaar met ceremoniemeestersbruidspaar komt aan bij de trouwlocatievriendinnen bewonderen de jurk van de bruidalle gasten worden vervoerd in een oude engelse busgroothoekfoto van de bus aan de binnenkantbruid kijkt om naar klein meisjede trouwzaal ambtenaar met de huwelijksaktede kus van het bruidspaargroepsfoto met alle gasten lunch bij de ouders van de bruidde kerk van Veen waar het bruidspaar trouwdenaaste familie van het bruidspaar in de kerkde gasten gaan staan voor de aankomst van het bruidspaarbruidegom pinkt een traantje wegaankomst op de feestlocatiebruid met boeket op de feestlokatiebruid en bruidegom lezen hun persoonlijke krantoverzichtsfoto van buiten bij Fort Hedikhuizen