Loveshoot Panbos

preshoot met een verloofd stel op een boomstronk

Eindelijk konden we ze dan op foto zetten! :)

Na heel wat geschuif en gepuzzel rondom het plannen van de bruiloft en het maken van de save the date foto’s, was het dan eindelijk zover! Dit leuke stel hadden we al ontmoet op een bruiloft die we, hoe grappig, fotografeerden doordat dit stel ons had aanbevolen, terwijl we hun bruiloft nog moeten fotograferen. Snap je hem nog? :)

Anyway, met ballonnen en al reden we naar het Panbos bij Zeist en maakten we leuke foto’s voor de save the date kaart. Met wat gegiebel en gelach en warme chocomelk was het voor dit bruidspaar meteen een mooie oefening om alvast te wennen om voor de camera te staan. Jahoor, ze zijn klaar voor de grote dag! Ik kon meteen ook al wat brainstormen over hoe ik mooie foto’s kan maken tijdens hun bruidsshoot, erg handig, en het wordt vast en zeker een top bruiloft! Met alle mooie dingen die dit bruidje zelf gaat knutselen en de mooie kleuren die op hun trouwdag zullen terugkomen, worden het vast heerlijke plaatjes!

De save the date foto’s zijn alvast een mooi voorproefje van alles wat nog komen gaat. Enjoy!

dennentakjes in het panbosgrote licht oranje ballon met de tekst wij gaan trouwenmooie loveshoot door kim cuhfus bruidsfotografiedennentakjes bosch en duin verloofd stel kust elkaar terwijl ze ballonnen vasthouden voor hun save the date zwart-wit loveshootstel op een boomstamgroothoekfoto van een boom in de pan in het panbosaanstaande bruidegom houdt een grote ballon vast met de tekst wij gaan trouwenromantische fotoshoot met leuk stelstel houdt ballonnen voor hun gezichtzwart wit foto van verloofden met ballonnenaanstaande bruidegom kust zijn aanstaande bruid op haar voorhoofdstel staat bij elkaar en lacht  naar elkaar in het bos terwijl zij in de boom zitloveshoot drieluikstel met blond mokken bride and groommooie foto loveshoot in het bos loveshoot preshoot verlovingsfotografieverliefd stelsmiling coupledetailfoto van groene dennentakjesloveshoot drieluikstel kust elkaar twerijl ze ballonnen vasthoudenmooie detailfoto van dennennaaldenloveshootdennenpreshoot fotografieliefdesshoot